Vi har gruppetrening både inne og ute, hele året!

Utetrening

Vi driver med utetrening i frisk luft, og trener selv om det blåser og regner litt. Vi bruker de flotte uteområdene vi har rundt i bygda, og er mye ved både barneskolen på Spikkestad og ved ungdomskolen/ ROS Arena. Oppmøtestedet står i timeplanen, samt blir annonsert på vår egne Facebook Kunde-side. 

Siden vi har mulighet til å trekke inn under tak i drivhuset, kan vi holde på med trening ute hele året. Om sommeren slipper vi inn luft ved å heise veggene. Bakken er belagt med grov grus og kunstgress, og egner seg godt til både løpetrening og styrketrening. Hansker kan være lurt, da vi bruker en del røft utstyr som bl.a. kanner og dekk. Om vinteren, når minusgradene herjer, er det litt lunere i drivhuset, men vi anbefaler varmt og funksjonelt treningstøy (som du bruker på en skitur eller løpetur om vinteren).

I drivhuset har vi masse utstyr: Slynger, ringer, vekter, kettlebell, sekker, tau, slegger, dekk og monkeybar! Her er det masse gøy, og varierte øvelser fra økt til økt! Virkelig verdt et besøk!

Innetrening

Inne i Sporty-rommet har vi et stort rom med det vi trenger av utstyr. Vi har tredemølle, spinningsykler, kettlebells, frivekter, olympiske stenger, hantler opp til 30 kg, stepkasser, boksesekk, sklimatter, medisinballer, slynger og battleropes m.m.

Her kjøres alle våre gruppetimer som er inne. Sterk, kross, tabata, sykkel, step, senior m.m.... Vi har plass til 15-25 deltakere på våre timer, og masse utstyr tilgjengelig beriker timene våre så variasjonen og mulighetene blir mange! 

Her er det også åpent for egentrening for de som ønsker medlemskap som inkluderer egentrening, eller for de som kun ønsker egentrening. Kom gjerne innom og ta en titt (lurt å avtale med Guro på forhånd, da vi ikke har noe bemannet resepsjon). Gjør oppmerksom på at det ikke er mulighet for egentrening samtidig som det pågår gruppetime. Se timeplanen. I tillegg må PT-kunder prioriteres ved utstyret hvis det er en PT-time, men du kan fritt trene samtidig.

Vi har toalett, men ikke garderober.