Sporty Trening AS

Sporty Trening AS eies og drives av Guro Kristine Raastad og Hege Anett Årthun. Vi er et lite og lokalt treningssenter, som holder til på gården Øvre Åsaker på Spikkestad. Vi tilbyr gruppetrening både inne og ute og personlig trening. I tillegg har vi egne grupper for bedrifter og idrettslag både i våre lokaler, i idrettshaller, ute i nærområdet eller i bedriftens egne lokaler.

KVALITET – Alle økter styres av en personlig trener, eller instruktør med annen idrettsfaglig utdannelse. Vi veileder underveis i timen, og sikrer at du får tilpasset øvelsene til ditt nivå. Har du skader og «vondter», finner vi alternative øvelser.

VARIASJON – Vi legger vekt på enkle, men varierte treningsøkter. Vi har bl.a. timer for styrke, kondisjon, koordinasjon, senior, mor&baby-gruppe, Sporty Mann m.m. Treningene våre er enten inne i Sportyrommet, ute i lokalområdet eller i drivhuset, hvor vi uansett vær har utetrening hele året.

FLEKSIBILITET – Vi tilbyr både medlemskap, og fleksible løsninger på klippekort. Vi har medlemskap kun for egentrening, kun for gruppetimer eller begge deler. Sporty har personlige trenere som kan hjelpe deg enten du vil i gang med trening eller for å nå et mål du har satt deg. Vi tilrettelegger også trening for idrettslag og bedrifter!

FUNKSJONALITET - Vi trener ikke med fancy treningsapparater, men bruker funksjonelt utstyr som strikker, tau, slynger, baller, dekk, frivekter, kettlebells, sandsekker, egen kroppsvekt, benker og stativ, og ellers det vi finner ute i nærområdet eller på lekeplassen. Treningen gir en helhetlig stimulering av kroppen, og passer for alle.

 

Enkel og effektiv trening, for en sprekere kropp og et gladere sinn!

Trening er en livsstil. Vi i Sporty liker følelsen vi sitter igjen med etter en svett økt. Målet vårt er å hjelpe dere der ute til å få kjenne på "go`-følelsen" og mestringsfølelsen man har, etter at man har trent. Noen dager er tyngre enn andre, men vi har sjelden møtt noen som har angret på en treningsøkt! Vi i Sporty ønsker at trening og fysisk aktivitet skal bli en del av hverdagen din, og at vi kan nå deg med vår trening, nesten uansett hvilket mål du har satt deg. Tenk deg hvilken innsats du gjør for helsa di!

Vi ønsker å tilby timer som passer for de fleste. Både godt trente og mindre trente skal kunne få en god økt på samme time. Det som betyr noe er innsatsen du velger å legge ned, og du konkurrerer kun mot deg selv.

Vi mener at Sporty er stedet der du skal kunne komme på trening som den du er, uansett form, og føle at dette er et BRA sted å være! Vi ønsker at du skal smile når du går fra treningstimene hos oss. Hvis du finner treningsgleden, så blir vi også glade.
Kom og bli SPORTY med oss!!!