SIF-PROFFEN (IL ROS)

SIF Proffen er et vintertilbud for alle fotballspillere, i alderen 9-14 år, som ønsker ekstra trening. På kaldeste tiden av året, trekkes treningen innendørs. Da velger vi å ha fokus på styrke, balanse og trene med riktig teknikk.
Sporty Trening ble engasjert til å holde styrke og agility for spillerne våre. PT Guro laget et treningsprogram som inneholder morsomme og krevende øvelser, tilpasset aldersgruppen.
Deltakerne trener hardt, og samtidig har det gøy – Det er det ikke mange som får til! Sporty Trening anbefales på det varmeste

Tommy Sagstad Larsen, trener SIF-proffen

INGA-ROS

Høsten er en tøff tid for mange, og spesielt for oss som liker utendørs trening best. Det blir mørkt og kaldt og vått i skog og mark. Så istedenfor å legge oss på sofaen og vente på snøen, så kontaktet vi Guro på Sporty i høst for å høre om hun kunne snekre sammen et opplegg for oss som gjorde oss bedre rustet for skisesongen. Guro tok dette på strak arm og lagde et flott og variert opplegg med både styrke og kondisjon kombinert på timen. Vi ønsket å ha timen i drivhuset for da var vi jo fortsatt på en måte ute, bare at vi slapp unna regn og vind. Vi trente tilsammen 10 ganger fra okt-des, og det ga helt klart mersmak og styrke til skisesongen og flere har fortsatt treningen på Sporty for å holde det ved like.
Når mørket igjen kommer etter en forhåpentligvis deilig varm sommer, kommer vi nok helt sikkert til å kontakte Sporty igjen!

Med vennlig hilsen
Kamilla Wiik, leder IngaROS (IL ROS skigruppes damegruppe)

ROS JUNIOR FOTBALL

ROS Junior valgte å bruke Sporty trening som en del av oppkjøring til sesongen. Tidligere erfaringer med Sporty gjorde at valget vårt var enkelt. Ikke bare har de veldig god kompetanse på trening, men har en også en veldig godt tilpasset trening for fotballspillere. Og som en tredje trening i uken, var Sporty et selvskrevent valg.

Våre spillere opplever Sporty sine treningsøkter som både motiverende og viktige.  Sporty sin lokale forankring er også en stor fordel for oss. Ikke bare er det viktig å støtte opp om lokal kunnskap, men det er også en fordel i forhold til logistikken rundt selve avviklingen av treningene.

Juniorlaget anbefaler alle lag i ROS ( uansett idrett ) å ta viktig styrke- og forebyggende trening på Sporty.
ROS Junior vil garantert fortsette å benytte seg av dette treningstilbudet når sesongen er over.

Dennis Johnsen, på vegne av trenerteamet rundt ROS Junior 2016

ROS HÅNDBALL GUTTER 2001

Håndball er en sport som stiller store krav til fysikk. Vi har valgt å bruke Sporty for at gutta skal få riktig trening både i forhold til skadeforebygging og sportslig utvikling. Tilbakemeldingene fra gutta har vært at øktene har vært morsomme og ganske harde. Vi trenere har sett en klar fremgang og gleder oss til fortsettelsen!

Lars Moe/Alexander Christiansen, trenere for Ros g-01

AVINOR FLYSIKRING

Hver tirsdag og torsdag gjennom 8 mnd, har Guro fra Sporty hatt gruppetrening for ansatte i Avinor Flysikring avd. Røyken. Timene har gitt oss en kombinasjon av både styrke og kondisjon. Opplegget har vært intensivt, variert, inspirerende og ikke minst beinhardt!

Guro's faglige tyngde, øvelsesreportoar samt hennes evne til å motivere med konstruktiv feedback for å pushe alle litt utenfor komfortsonen - har utfordret samtlige til å gi bånn gass, hver gang! Funksjonell trening med stort fokus på egen kroppsvekt og kontinuitet over tid gir resultater.

Linda Salthe v/Avinor avd. Røyken

JENTELØFTET (IL ROS)

IL ROS Fotball etablerte ekstratilbudet JENTELØFTET vinteren 2015-2016. Målet med jenteløftet er å gi et variert godt treningstilbud gjennom hele vinteren,  bli bedre kjent på tvers av både lag- og klubbgrenser, og skape stolthet for jentefotballen. Hver søndag gjennom vinteren samlet vi 35 ivrige fotballjenter i alderen 10 – 15 år til fotball, fitnessboksing, styrke- og bevegelighetstrening. Gjennom jenteløftet ønsker vi å tilby fotballjentene våre god og motiverende trening av høy kvalitet, og derfor henvendte vi oss til Guro i Sporty Trening. Kombinasjonen av Guros lange erfaring som treningsinstruktør og bakgrunn som fotballspiller på toppnivå, sikret oss et opplegg som var både tøft, helhetlig og morsomt å gjennomføre.

Vennlig hilsen
Nils Harald Strøm, sportslig leder for jentefotball i ROS.