Gruppetreningsinstruktør

Sporty Trening er alltid på jakt etter dyktige og erfarne instruktører innen gruppetrening.
Vi krever at våre instruktører har idrettsfaglig utdanning, relevante kurs og erfaring med å undervise/ lede treningsgrupper innen styrke, step, sykkel, sirkel, kross, tabata, løping eller yoga. Som gruppetreningsinstruktør hos oss jobber du selvstendig, lager dine egne timer, og står forholdsvis fritt til å sette ditt eget preg på timen, ut i fra noen gitte rammer for type time. Du må kunne tilpasse øktenes øvelsesinnhold til hva våre kunder etterspør, ha erfaring med å tilrettelegge trening for både ungdom og voksne, og du må syns det er greit å holde timer utendørs og i drivhuset, i tillegg til inne. Du må være trygg på deg selv, raus, ha godt humør, være fleksibel, kunne snu på hælen, ikke ta deg selv så høytidelig, og i tillegg være supergod på allsidig trening!

Er du interessert eller vil vite mer, så ta gjerne kontakt med oss! E-post: post@sportytrening.no

(For å jobbe hos Sporty må du være selvstendig næringsdrivende/ ha enkeltmannsforetak).
 

 

Personlig Trener

Er du en erfaren og utdannet personlig trener kan det være muligheter til å jobbe som PT på Sporty.

Som PT hos oss MÅ du ha kurs/ utdannelse/ vitnemål som PT, utdannet ved NIH, AFPT, SAFE eller lignende. Du bør også ha et selgerinstinkt, vite hvordan du kan få våre medlemmer til å ville betale det lille ekstra for å få trene med akkurat deg. Du må være resultatorientert, god til å lytte, kreativ og ha et bredt øvelsesutvalg, og klare å jobbe mot det målet kunden har.

Sporty tilbyr gunstige avtaler med personlige trenere, slik at det er du som PT, som gjør den viktigste jobben, som sitter igjen med hovedgevinsten.

Er du interessert eller vil vite mer, så ta gjerne kontakt med oss! E-post: post@sportytrening.no

(For å jobbe hos Sporty må du være selvstendig næringsdrivende/ ha enkeltmannsforetak).